Un detinut condamnat pentru crima la nchisoare pe viata reuseste sa evadeze dupa 25 de ani de puscarie

5 mai 2017 | Autor: | Posted in Barbati si femei

Un detinut condamnat pentru crima la închisoare pe viata reuseste sa evadeze dupa 25 de ani de puscarie. Cu politia pe urmele lui, se refugiaza într-o noapte în casa unui cuplu proaspat casatorit. Îi gaseste pe amîndoi dormind în dormitor, îi ia prin surprindere, leaga femeia de pat, iar pe barbat îl leaga pe un scaun. Se îndreapta spre femeie, se apleaca asupra ei, o saruta pe gît, femeia îi sopteste ceva, dupa care detinutul paraseste camera în mare graba.
Sotul se chinuie sa se apropie de ea si îi spune: „Iubita mea, barbatul asta nu a mai vazut femeie de 25 de ani. Cînd se întoarce, fa tot ce-ti cere, nu te împotrivi si nu te certa cu el, ca ne omoara pe amîndoi. Cred ca are chef de o partida de sex, ca l-am vazut ca te-a sarutat pe gît. Fa asta si pretinde ca-ti place. Vietile noastre depind de atitudinea ta. Fii curajoasa si nu uita ca te iubesc.”
Femeia raspunde cu lacrimi în ochi: „Iubitule, ai dreptate. Nenorocitul n-a mai vazut femeie de 25 de ani. În privinta sarutului gresesti: nu m-a sarutat, mi-a spus ca esti dragut si m-a întrebat daca tinem vaselina în baie. Fii curajos si nu uita ca te iubesc.”

Comentariile sunt închise pentru Un detinut condamnat pentru crima la nchisoare pe viata reuseste sa evadeze dupa 25 de ani de puscarie Tags: , , , , , , , , , ,

Autor:

This author has published 534 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.