Turcii au aflat ca ntr-un sat din Muntenia snt numai fecioare. Se pregatesc ei de o campanie peste Dunare si pleaca n satul cu pricina. Ajunsi acolo, dau ntr-adevar de un sat numai cu fecioare. Se pun ei pe treaba si spre seara se aduna n tabara lor, obositi, fiecare laudndu-si barbatia. Un singur turc, mai slabut, suparat, i spune pasei:

24 octombrie 2016 | Autor: | Posted in Diverse

Turcii au aflat ca într-un sat din Muntenia sînt numai fecioare. Se pregatesc ei de o campanie peste Dunare si pleaca în satul cu pricina. Ajunsi acolo, dau într-adevar de un sat numai cu fecioare. Se pun ei pe treaba si spre seara se aduna în tabara lor, obositi, fiecare laudîndu-si barbatia. Un singur turc, mai slabut, suparat, îi spune pasei:
– Marite pasa, în satul asta mai este o baba care-i virgina înca. Eu n-am reusit nimic.
– Nu-i nimic. Mergem cu totii la ea acum.
Merg turcii de înconjoara casa babei si încearca sa intre pe usa, dar baba îi arunca afara pe geam. Dupa ce se plictisesc turcii de iesit pe geam, baba iese în prag, îsi pune mîinile în sold si spune:
– Nu s-a nascut înca turcul care s-o dezvirgineze pe Baba Novac!

Comentariile sunt închise pentru Turcii au aflat ca ntr-un sat din Muntenia snt numai fecioare. Se pregatesc ei de o campanie peste Dunare si pleaca n satul cu pricina. Ajunsi acolo, dau ntr-adevar de un sat numai cu fecioare. Se pun ei pe treaba si spre seara se aduna n tabara lor, obositi, fiecare laudndu-si barbatia. Un singur turc, mai slabut, suparat, i spune pasei:

Autor:

Hahaios admin

This author has published 3499 articles so far.

Comments are closed.