O femeie a inventat un dispozitiv care facea ca orice masina ce trecea prin fata casei ei sa se strice si nu gasea nici un mod sa profite din asta. Apoi s-a gndit sa le ofere soferilor gazduire peste noapte. Cnd omul adormea, ea i lua pula n gura si tinea n mna o pancarta pe care scrisese: 50 de dolari sau musc tare!. Binenteles ca tipii plateau imediat. O data a venit un strain, i s-a stricat masina si a trebuit sa stea peste noapte. Cnd a simtit ceva ntre picioare peste noapte s-a trezit si a vazut-o pe femeie cu pula n gura si pancarta 50 de dolari sau musc tare!. El a zmbit si i-a zis: 100 de dolari sau ma pis!

24 octombrie 2017 | Autor: | Posted in Barbati si femei

O femeie a inventat un dispozitiv care facea ca orice masina ce trecea prin fata casei ei sa se strice si nu gasea nici un mod sa profite din asta. Apoi s-a gîndit sa le ofere soferilor gazduire peste noapte. Cînd omul adormea, ea îi lua pula în gura si tinea în mîna o pancarta pe care scrisese: 50 de dolari sau musc tare!. Bineînteles ca tipii plateau imediat. O data a venit un strain, i s-a stricat masina si a trebuit sa stea peste noapte. Cînd a simtit ceva între picioare peste noapte s-a trezit si a vazut-o pe femeie cu pula în gura si pancarta 50 de dolari sau musc tare!. El a zîmbit si i-a zis: 100 de dolari sau ma pis!

Comentariile sunt închise pentru O femeie a inventat un dispozitiv care facea ca orice masina ce trecea prin fata casei ei sa se strice si nu gasea nici un mod sa profite din asta. Apoi s-a gndit sa le ofere soferilor gazduire peste noapte. Cnd omul adormea, ea i lua pula n gura si tinea n mna o pancarta pe care scrisese: 50 de dolari sau musc tare!. Binenteles ca tipii plateau imediat. O data a venit un strain, i s-a stricat masina si a trebuit sa stea peste noapte. Cnd a simtit ceva ntre picioare peste noapte s-a trezit si a vazut-o pe femeie cu pula n gura si pancarta 50 de dolari sau musc tare!. El a zmbit si i-a zis: 100 de dolari sau ma pis!

Autor:

Hahaios admin

This author has published 3499 articles so far.

Comments are closed.