O batrna se dadea n balansoarul din veranda casei sale, gndindu-se la viata pe care o traise, cnd, deodata, apare zna bunicilor, care spune ca-i va ndeplini trei dorinte. Ei bine – zice batrna – cred ca as vrea sa fiu foarte bogata Zna pocneste din batul ei fermecat si balansoarul batrnei se transforma n aur. Si ced ca as vrea sa fiu o printesa tnara si foarte bogata. Zna pocneste din bat si o transforma ntr-o tnara frumoasa. Si a treia dorinta?, ntreaba zna bunicilor. Bunica arata catre motanul de pe veranda si spune: Crezi ca poti sa-l transformi ntr-un print frumos?. Zna pocneste din bat si pe veranda sta acum un tnar mai frumos dect se poate imagina. Ea se uita la el, uimita. Cu un zmbet care o facea pe batrna sa i se nmoaie picioarele, acesta se apropie de urechea ei: Pun pariu ca-ti pare rau ca m-ai castrat!

21 mai 2017 | Autor: | Posted in Barbati si femei

O batrîna se dadea în balansoarul din veranda casei sale, gândindu-se la viata pe care o traise, când, deodata, apare zâna bunicilor, care spune ca-i va îndeplini trei dorinte. Ei bine – zice batrâna – cred ca as vrea sa fiu foarte bogata Zâna pocneste din batul ei fermecat si balansoarul batrânei se transforma în aur. Si ced ca as vrea sa fiu o printesa tânara si foarte bogata. Zâna pocneste din bat si o transforma într-o tânara frumoasa. Si a treia dorinta?, întreaba zâna bunicilor. Bunica arata catre motanul de pe veranda si spune: Crezi ca poti sa-l transformi într-un print frumos?. Zâna pocneste din bat si pe veranda sta acum un tânar mai frumos decât se poate imagina. Ea se uita la el, uimita. Cu un zâmbet care o facea pe batrâna sa i se înmoaie picioarele, acesta se apropie de urechea ei: Pun pariu ca-ti pare rau ca m-ai castrat!

Comentariile sunt închise pentru O batrna se dadea n balansoarul din veranda casei sale, gndindu-se la viata pe care o traise, cnd, deodata, apare zna bunicilor, care spune ca-i va ndeplini trei dorinte. Ei bine – zice batrna – cred ca as vrea sa fiu foarte bogata Zna pocneste din batul ei fermecat si balansoarul batrnei se transforma n aur. Si ced ca as vrea sa fiu o printesa tnara si foarte bogata. Zna pocneste din bat si o transforma ntr-o tnara frumoasa. Si a treia dorinta?, ntreaba zna bunicilor. Bunica arata catre motanul de pe veranda si spune: Crezi ca poti sa-l transformi ntr-un print frumos?. Zna pocneste din bat si pe veranda sta acum un tnar mai frumos dect se poate imagina. Ea se uita la el, uimita. Cu un zmbet care o facea pe batrna sa i se nmoaie picioarele, acesta se apropie de urechea ei: Pun pariu ca-ti pare rau ca m-ai castrat!

Autor:

Hahaios admin

This author has published 3499 articles so far.

Comments are closed.