moment de relaxare a relatiilor Republicii Sud-Africane cu comunitatea internationala

22 aprilie 2018 | Autor: | Posted in Negri

Într-un moment de relaxare a relatiilor Republicii Sud-Africane cu comunitatea internationala, o delegatie din partea UE face o vizita pentru a se convinge de renuntarea la apartheid, etc., în vederea reluarii relatiilor economice. Totul merge bine, ghetouri model, negrii prin autobuze de protocol. Atmosfera este relaxata. Ca ultim punct, o tura cu avionul deasupra savanei. Zburînd peste un rîu, Frederik de Klerk, noul presedinte, atrage atentia înaltilor oaspeti asupra unui fapt remarcabil. O barca cu motor condusa de doi albi trage în urma un negru pe schiuri.
– Domnilor, sper ca aceasta imagine elimina orice dubii!
Delegatia entuziasmata promite perfectarea reluarii schimburilor comerciale. Toata lumea e multumita. Numai pe Piek Bota, de la Interne, tot îl roade ceva. În final, îl trage discret pe presedinte de mîneca:
– Frederik, draga, sa stii ca esti un negociator genial, dar se vede ca n-ai fost la tara. Habar n-ai de vînatoarea de crocodili!

Comentariile sunt închise pentru moment de relaxare a relatiilor Republicii Sud-Africane cu comunitatea internationala Tags: , , , , , , ,

Autor:

Hahaios admin

This author has published 3499 articles so far.

Comments are closed.