Examen la facultatea de biologie. Intra studentul, i se pune o tavita cu picioare de insecte n fata si este pus sa recunoasca carei insecte i apartine fiecare piciorus. Suparat, se ridica si pleaca. Profesorul vrea sa i treaca nota n carnet, dar nu stie cum l cheama, si de aceea l striga. Se deschide usa, apare un picior si se aude :

17 martie 2017 | Autor: | Posted in Diverse

Examen la facultatea de biologie. Intra studentul, i se pune o tavita cu picioare de insecte în fata si este pus sa recunoasca carei insecte îi apartine fiecare piciorus. Suparat, se ridica si pleaca. Profesorul vrea sa îi treaca nota în carnet, dar nu stie cum îl cheama, si de aceea îl striga. Se deschide usa, apare un picior si se aude :
– Ghici!

Comentariile sunt închise pentru Examen la facultatea de biologie. Intra studentul, i se pune o tavita cu picioare de insecte n fata si este pus sa recunoasca carei insecte i apartine fiecare piciorus. Suparat, se ridica si pleaca. Profesorul vrea sa i treaca nota n carnet, dar nu stie cum l cheama, si de aceea l striga. Se deschide usa, apare un picior si se aude :

Autor:

Hahaios admin

This author has published 3499 articles so far.

Comments are closed.